k20-t17

Tollbugata 17

Moderne lokaler – helt sentralt.
300 – 3.200 kvm ledige kontorlokaler. Tollbugata 17 er et attraktivt kontorbygg, med sentral beliggenhet i hjertet av Kvadraturen.
 
Bygget som ble oppført i 1939, ligger på hjørnet av Tollbugata og Kirkegata og er også en del av det tidligere Postkvartalet. Etter omfattende rehabilitering de siste 5–10 årene, fremstår eiendommen som et moderne og veldrevet kontorbygg. 
Eiendommen er totalt på 3.200 kvm og består av 8 etasjer pluss kjeller. 7. etasje på 399 kvm og 8. etasje på 295 kvm er nå ledig for utleie. Dette er et arealeffektivt og praktisk kontorbygg med god romfølelse og høy utnyttingsgrad. På gateplan er det tilrettelagt for publikumsrettet virksomhet med forretninger og spisesteder, mens øvrige etasjer er til kontorformål.   
Kupler, grafiske mønstre og detaljer fra originalbygget implementeres på en funksjonell, luftig og ryddig måte. Vindusflatene er store og sørger for mye lys og romfølelse. 

Inngang

Interiør og materialer

Et interiør som skal vare.
Interiøret i Kirkegata 20 og Tollbugata 17 gjenspeiler de to bygningenes historie og arv. Materialvalg, stil og geometriske former fra da bygningene var nye, kommer nå til sin rett i ny og oppdatert form. 
Ved å velge miljøvennlige produsenter, materialer og samarbeidspartnere, skapes nytt liv i et historisk skall.  

Illustrasjon
Illustrasjon
Inspirasjonbilde
Inspirasjonbilde

Plantegninger

Plantegninger for Tollbugata 17, 0153 OSLO. 

Bli kjent med Kirkegata 20

Hjem     Om byggene     Beliggenhet     Fasiliteter     Kirkegata 20     Tollbugata 17     Om gårdeier     Kontakt oss

Personvern     Forbehold


Copyright © 2022

Dette digitale prospektet er utviklet av Opulens Eiendomsselskap og Malling & Co Markets i samarbeid med Pulse Communications & Plyo