k20-t17

Om 0153 OSLO

Inspirerende og moderne kontorfellesskap
0153 OSLO utvikles til et moderne kontorkonsept med appell til både leietakere og andre brukere. Her blir alle en del av et større miljø, som inspirerer både faglig og sosialt - med fine bespisningsområder, sittetrapp og et overbygd gårdsrom med luft, lys og formidabel takhøyde. Med nærhet til en rekke restauranter, museer, handel og i tillegg utstrakt mulighet for bruk av sykkel, gjør dette til et naturlig valg for moderne leietakere.

Fellefasiliteter

Sjarme, luft, lys og fine gårdsrom.
Omringet av brede gater og opparbeidede uterom slippes lyset lett inn fra flere kanter. Begge bygningene med sine klare særegenheter, får et fint samspill etter totalrenoveringen. Dette skal bli et godt sted å være, med et felles overbygd atriums-gårdsrom, stilfulle fellesarealer og takterrasser.

Eiendommene

0153 OSLO ligger i krysset Kirkegata-Tollbugata og videre opp mot Prinsens gate.
Bygningene har formelt adressene Kirkegata 20 og Tollbugata 17. 

Areal fra 300 - 2.000 kvm

Areal fra 600 - 8.000 kvm

"De to bygningene har forskjellige utgangspunkt og uttrykk, men blir forenet i det store overbygde gårdsrommet. Med en takhøyde på over 20 meter, sittetrapp, delikat materialvalg og fantastisk overlys, blir dette et naturlig samlingssted og midtpunkt."

ELISABETH BJØRGE

Partner i Interiørarkitekt MA og Kreativ Leder KrohnArk

Interiør

Et interiør som skal vare.
Interiøret i 0153 OSLO gjenspeiler de to bygningenes historie og arv. Materialvalg, stil og geometriske former fra da bygningene var nye, kommer nå til sin rett i ny og oppdatert form. Vi velger alltid miljøvennlige produsenter, materialer og samarbeidspartnere. Og der gjenbruk er mulig, blir det selvfølgelig prioritert. Slik skaper vi nytt liv i et historisk skall.

Illustrasjon
Illustrasjon

Bærekraft
og fleksibilitet

Et godt grunnlag for trivsel og helse.
I 0153 OSLO vil det være rom for publikum på gateplan, og delikate og effektive kontorplan for store og mellomstore leietakere i de øvrige etasjene. Hele kvartalet vil ha en bærekraftig profil og vi har høye ambisjoner for byggets BREEAM-sertifiseringsnivå. Det stiller krav til godt inneklima, lysforhold og andre tiltak som skaper et grunnlag for trivsel og helse.

Det er Opulens Eiendom som står for rehabiliteringen og vi ønsker nye leietakere velkommen! 

Les mer om byggets beliggenhet

Hjem     Om byggene     Beliggenhet     Fasiliteter     Kirkegata 20     Tollbugata 17     Om gårdeier     Kontakt oss

Personvern     Forbehold


Copyright © 2022

Dette digitale prospektet er utviklet av Opulens Eiendomsselskap og Malling & Co Markets i samarbeid med Pulse Communications & Plyo