k20-t17

Kirkegata 20

Åpent og innbydende. Som skapt for fokusert arbeid. 
Her er hele 600 - 8.000 kvm ledige kontorlokaler fordelt på 6. etasjer. Kirkegata 20 er en karakterrik eiendom på hjørnet av Prinsens gate og Kirkegata, midt i sentrale Kvadraturen.  
2. og 5. etasje blir ledig fra høsten 2024. I første etasje finnes en bedriftsrestaurant og atrium med utadrettet virksomhet. I underetasjen finnes garderober, sykkelparkering og lager. 
Innvendig vil bygget fremstå som åpent og lyst, med klassiske mønstre i interiøret. Bygget er på totalt 8.100 kvm fordelt på 6 etasjer pluss kjeller. 2-5. etasje er på 1.350 kvm BTA, 6.etasje er på 650 kvm. Kirkegata 20 har et tiltalende og sjarmerende historisk preg tidstypisk for sin periode. På gateplan vil det være publikumsrettet virksomhet med servicetilbud innen servering og handel. Dette skaper attraktive lokaler for både ansatte og kunder. 

Inngang
Inngang
Foto

Interiør og materialer

Et interiør som skal vare.
Interiøret i Kirkegata 20 og Tollbugata 17 gjenspeiler de to bygningenes historie og arv. Materialvalg, stil og geometriske former fra da bygningene var nye, kommer nå til sin rett i ny og oppdatert form. 
Ved å velge miljøvennlige produsenter, materialer og samarbeidspartnere, skapes nytt liv i et historisk skall. 

Illustrasjon
Illustrasjon
Illustrasjon
Illustrasjon
Illustrasjon

Historie

En del av det historiske Postkvartalet.
Kirkegata 20 er en karakterrik eiendom på hjørnet av Prinsens gate og Kirkegata, beliggende midt i Kvadraturen. Eiendommene er en del av det historiske Postkvartalet, og ble opprinnelig oppført som verksted og kontor for Jacob Tostrups juvelerforrettning i 1838. Dette ble i senere tid revet og utviklet til kontorformål.  

Bygget er på totalt 8.100 kvm, fordelt på seks etasjer pluss kjeller. 

 

Plantegninger

Plantegninger for Kirkekata 20, 0153 OSLO

Bli kjent med Tollbugata 17

Hjem     Om byggene     Beliggenhet     Fasiliteter     Kirkegata 20     Tollbugata 17     Om gårdeier     Kontakt oss

Personvern     Forbehold


Copyright © 2022

Dette digitale prospektet er utviklet av Opulens Eiendomsselskap og Malling & Co Markets i samarbeid med Pulse Communications & Plyo