k20-t17

Som skapt for samarbeid og trivsel

Et moderne indre med et historisk ytre.
Innenfor veggene finner du moderne kontorer tilpasset fremoverlente mennesker og moderne samarbeidsformer. Vi har også tilrettelagt for stillerom og mindre lounger for enkel gjennomføring av digitale møter. Alle etasjene er preget av moderne materialvalg og gode lysforhold. Du vil i tillegg finne møteromsavdeling, bedriftsrestaurant, treningsrom, garderober og parkering for sykkel. Alt som skal skape en forenklet hverdag dere kan trives i.  

Sykkelparkering

Applikasjon

Møteromsavdeling

Bespisning

Dusj og garderobe

Takterrasse

Stilfulle fellesarealer

Sosial møteplass for trivsel og kunnskapsdeling.
Under atriumstaket i glass etableres det sosiale møteplasser for trivsel, servering - og kunnskapsdeling mellom virksomhetene. Interiørmessig har vi valgt en stil uten typiske eller veldig tydelige trender. Vårt mål er å skape et delikat og funksjonelt kontorbygg som står over tid. Å renovere en bygningsmasse som ikke trenger oppgraderinger på mange år, er en del av vår miljøprofil. Likhet med deres suksess i selskapet, vil vi at det skal vare. 

Inspirasjon

Teknologi og funksjonalitet

Vår ambisjon er å sikre en sømløs arbeidshverdag for alle som jobber i Kirkegata 20 og Tollbugata 17. 
Derfor utrustes lokalene med teknologi og infrastruktur, som tilpasser seg brukeren og ikke omvendt. Dette innebærer blant annet kontinuerlig innsamling av informasjon, slik at teknisk ytelse kan tilpasses leietakernes bruk av de ulike fasilitetene. Dette skal bidra til at enhver bedrift kan få oversikt over sine faktiske behov. 

I tillegg skal de teknologiske løsningene gjøre det enkelt og dynamisk å bevege seg i lokalene. For eksempel kan heisanlegget ha en funksjonalitet som minimerer ventetid for brukere via heistilkalling. Dette kan gjøres smart med adgangskort, telefongjenkjenning eller døråpner. Vi fokusere også på at nettforbindelsen ikke skal forstyrres av at man beveger seg mellom ulike deler av byggene. 

Bli kjent med Kirkegata 20

Hjem     Om byggene     Beliggenhet     Fasiliteter     Kirkegata 20     Tollbugata 17     Om gårdeier     Kontakt oss

Personvern     Forbehold


Copyright © 2022

Dette digitale prospektet er utviklet av Opulens Eiendomsselskap og Malling & Co Markets i samarbeid med Pulse Communications & Plyo