k20-t17

Midt i Kvadraturen - det klassiske Oslo

Tilgang til alt i umiddelbar nærhet.
Oslo sentrum og Kvadraturen er et populært område for kulturinstitusjoner, barer, restauranter, museer og handel. Uansett om du ønsker en kaffe i farten, en eksotisk lunsj, et sosialt glass etter arbeidstid eller en tradisjonell helaften, er dette noen få minutter gange fra arbeidsplassen. Området har fått en stor oppgradering av og satsning på kollektivtrafikk, sykkeltraseer, bygninger og uterom. Tilgang til buss, trikk, T-bane og tog er kun et steinkast unna. 

Området var lenge byens senter for handel, makt, sosietet og sosialt liv. Det ryddige rutenettet av gater har vært med oss siden kong Christian IV gjenoppbygde byen etter brannen i 1624.  De siste to tiårene har Kvadraturen fått en fortjent fornyelse, men beholdt sin særegne og historiske sjarm. En rekke sentrale bedrifter, museer, departementer, forretninger og restauranter har etablert seg i området. Fortidens Oslo har blitt fremtidens Oslo. 

Kommunikasjon

Med tilgang til buss, trikk, T-bane og tog.

SYKKEL
Sykkelgarasje

BUSS
1 min gange

TRIKK
2 min gange

T-BANE
Oslo S -550m
Stortinget -600m

OSLO S
5 min gange

SYKKEL
Sykkelgarasje

BUSS
1 min gange

TRIKK
2 min gange

T-BANE
Oslo S -550m
Stortinget -600m

OSLO S
5 min gange

Utvikling
i nærområdet

Opplev Oslos vekst på nært hold.
Kvadraturen er et område hvor man virkelig kan oppleve Oslos vekst, både innen nærings- og kulturliv. Bymiljøetaten har fått i oppdrag å optimalisere fremkommeligheten i Kvadraturen og andre sentrumsnære områder med tanke på gående og syklende. En sammenhengende sykkeltrase gjennom Oslo i kombinasjon med annen miljøvennlig persontransport gjør Kvadraturen til et svært fremtidsrettet og tilgjengelig byrom. 

Foto: transport i nærheten
Foto: transport i nærheten

En rekke tilbud i umiddelbar nærhet

Få minutters gange til bespising, handel, kultur og opplevelser.
Kvadraturen har de siste årene gjennomgått en omfattende oppgradering og blitt et populært område for en rekke kulturinstitusjoner, barer, restauranter og museer. Og selvfølgelig handel og spesialbutikker.
Karl Johans gate er i umiddelbar nærhet og Aker brygge kun et steinkast unna.  

Foto: nærmeste område
Foto: nærmeste område

Utforsk byggets fasiliteter

Hjem     Om byggene     Beliggenhet     Fasiliteter     Kirkegata 20     Tollbugata 17     Om gårdeier     Kontakt oss

Personvern     Forbehold


Copyright © 2022

Dette digitale prospektet er utviklet av Opulens Eiendomsselskap og Malling & Co Markets i samarbeid med Pulse Communications & Plyo